Wislan Rør AS

 

Rørlegger for Oslo og Follo 

Wislan Rør AS er leverandør av alle typer rørleggertjenester til privat- og proffmarkedet. Vi er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.  

Vi bytter ut pakninger, blandebatterier, toaletter og varmtvannsberedere, samt komplekse moderniseringsbehov til boliger og leiligheter. Vi kan også hjelpe til med høytrykksspyling av rør, rørinspeksjon og utbedring av vann- og avløpsledninger.

En rørleggerbedrift som gir deg trygghet

Wislan Rør AS skal kjennetegnes med kvalitet og du kan være trygg på at vi leverer gode løsninger, innenfor avtalt tid uten overraskelser.

Trenger du en rørlegger til badet, kjøkkenet eller vaskerommet har Wislan Rør AS dyktige og fagutdannede rørleggere. Dette sikrer våre kunder kvalitet og et sluttresultatet du kan glede deg over i mange år fremover.

Tradisjonelt rørleggerarbeid

Hos Wisland Rør er små oppdrag like viktig som de store, noe som gjør at våre rørleggere har en variert arbeidsdag. Vi har god kommunikasjon og fullfører jobben innen avtalt tid. Du som kunde kan også være trygg på at jobben utføres til avtalt pris. Vår fagkunnskap er din garanti og trygghet.

Rørlegger

 

Rørleggervakt 24 timer i døgnet

Wislan Rør AS er tilgjengelig for rørleggeroppdrag i Oslo, Follo og omegn, hele døgnet, året rundt. Dersom du trenger hjelp utenfor ordinær åpningstid, har vi rørleggervakt som rykker ut på kort varsel.

Døgnservice: 405 54 100

Alt fra små reparasjoner til store installasjoner Wislan Rør AS holder til i nye lokaler i Ski - hvor vi også har showrom. Vi leverer våre rørleggertjenester til kunder i Follo og Oslo, og deler av Viken. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Alt fra små reparasjoner til store installasjoner

  • Montere vannstopp
  • Bytte kraner
  • Installasjon og bytte av toalett
  • Bytte og installere varmtvannsbereder
  • Oppussing av bad og kjøkken
  • Inspeksjon av tette rør og avløp
  • Høytrykksspyling av rør og avløp 
VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt