Wislan Rør AS

 

Rørleggervakt for Oslo og Follo

Wislan Rør AS en gjeng med motiverte og kompetente rørleggere i Ski | Follo som har rullerende vaktordning 24 timer i døgnet, alle dager i året. Vi håndterer vannlekkasje, vannledningsbrudd, tette rør og avløp, og andre akutte problemer som haster.

Døgnservice405 54 100

Enten du har behov for høytrykksspyling av rør og avløp eller få stoppet en lekkasje - er vi klare til å rykke ut for å hjelpe deg.

Rørleggervakt

Vi hjelper deg når det haster og du trenger rørlegger raskt

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss i Wislan Rør, hvis du har et VVS problem og trenger godkjente sertifisert rørlegger raskt. Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter og privatpersoner på kort varsel - du vil garantert få tak i oss, uansett tid på døgnet! 

Ikke bekymre deg, bare ring oss og la våre dyktige rørleggere håndtere dine rørproblemer.

Tining av frosne rør

Vi kan hjelpe deg hele døgnet, året rundt med å tine dine vann- og avløpsrør. Det er veldig viktig å ta kontakt med oss så raskt som mulig om rørene har fryst.
Wislan Rør hjelper deg når du trenger det.

Utrykning i Oslo og deler av Viken

Rørleggervakta vår rykker ut på kort varsel til alle døgnets tider i Oslo, Ski, Langhus, Nesodden, Vestby, Ås, Moss, Kolboten, Sofiemyr, Mastemyr, Oppegård, Nesoddtangen, Drøbak, Hølen, Son, Fagerstrand, Hølen, Enebakk, Frogn, Vinterbro og Svartskog, for å forhindre lekkasjer og åpne tette avløp på badet, toalettet eller kjøkkenet.

Rørleggervakt i Oslo og Follo som er tilgjengelig hele døgnet, året rundt

Vi håndtere alle dine akutte rørleggerbehov. Uansett om du står overfor en lekkasje, tette avløp, eller andre uforutsette problemer, er vårt team av erfarne rørleggere klare til å rykke ut med rask, effektiv, og profesjonell service.

Vi forstår viktigheten av å løse rørleggerproblemer raskt for å minimere skade og ulempe, og derfor står vår rørleggervakt alltid klar til å bistå deg, uansett tid på døgnet. Ved å velge Wislan Rør sikrer du deg ikke bare ekspertise og pålitelighet, men også tryggheten av å vite at ditt hjem er i gode hender.

Pris på Rørleggervakt i Oslo og Follo

Det tilkommer tillegg for utrykning utenom ordinær åpningstid, så spør gjerne vakthavende rørlegger om pris ved bestilling. Dersom oppdraget viser seg å bli mer krevende enn det vi hadde grunn til å regne med, vil du alltid bli informert før noe utføres.
Du får derfor ingen overraskelser, prisen blir som avtalt.

Vi fikser vvs-problemene dine døgnet rundt 

La oss ta hånd om dine rørleggerutfordringer, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe. For akutt assistanse, kontakt oss umiddelbar

VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt