Wislan Rør AS

 

Rørleggervakt i Follo og Moss 

24 timer i døgnet, alle dager i året

Wislan Rør en gjeng med motiverte og kompetente rørleggere i Follo og Moss, som har rullerende vaktordning. 

Vi håndterer vannlekkasje, vannledningsbrudd, tette rør og avløp, og andre akutte problemer som haster 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Enten du har behov for høytrykksspyling av rør og avløp eller få stoppet en lekkasje - er vi klare til å rykke ut å hjelpe deg.

Vi står klar for å hjelpe deg når det haster

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss i Wislan Rør, hvis du har et VVS problem og trenger godkjente sertifisert rørlegger raskt. Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter og privatpersoner på kort varsel - du vil garantert få tak i oss, uansett tid på døgnet! 

Ikke bekymre deg, bare ring oss og la våre dyktige rørleggere håndtere dine rørproblemer. 

Tining av frosne rør

Vi kan hjelpe deg hele døgnet, året rundt med å tine dine vann- og avløpsrør. Det er veldig viktig å ta kontakt med oss så raskt som mulig om rørene har fryst.
Wislan Rør hjelper deg når du trenger det.

Din lokale rørleggervakt Oslo, Follo, Moss og omegn

Wislan Rør AS har rørleggervakt som rykker ut på kort varsel til alle døgnets tider i Oslo, Ski, Langhus, Nesodden, Vestby, Ås, Moss, Kolboten, Sofiemyr, Mastemyr, Oppegård, Nesoddtangen, Drøbak, Hølen, Son, Fagerstrand, Hølen, Enebakk, Frogn, Vinterbro og Svartskog, for å forhindre lekkasjer og åpne tette avløp på badet, toalettet eller kjøkkenet.

Pris på rørleggervakt i Moss og Follo

Det tilkommer tillegg for utrykning utenom ordinær åpningstid, så spør gjerne vakthavende rørlegger om pris ved bestilling. Dersom oppdraget viser seg å bli mer krevende enn det vi hadde grunn til å regne med, vil du alltid bli informert før noe utføres.
Du får derfor ingen overraskelser, prisen blir som avtalt.

Vi står klare til å fikse vvs-problemene dine døgnet rundt

Rørleggervakt
VVS eksperten

DET ER RØRLEGGERN DET KOMMER AN PÅ

Wislan Rør AS
Mesterbrev

Mestermerket

Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig teknikker.
Sentralt godkjent

Godkjent for ansvarsrett

Faglig kompetanse og kvalitetssikringssystem sikrer at foretak er kvalifisert til å påta seg ansvarsrett i byggesaker.
Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift

Wislan Rør AS tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

Velg alltid en godkjent mesterbedrift til å jobbe på våtrommet ditt